Onze bestelling, exclusief de stoverij van Brasvar-varkenswangetjes: de Limousinhamburger, de huisgemaakte garnaalkroket, de frikandel speciaal met garnaal en truffel en uiteraard frietjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze bestelling, exclusief de stoverij van Brasvar-varkenswangetjes: de Limousinhamburger, de huisgemaakte garnaalkroket, de frikandel speciaal met garnaal en truffel en uiteraard frietjes. © BBO

RESTOTIP. Frikandel speciaal met truffel en garnaal. Jims, het summum van de frituur

ZerkegemTijdens een gezellige wandeling in natuurreservaat De Hoge Dijken stoten we plots op een frietkraam: Friet Truck Jims, op de oprit van een woning in de Duineweg in Zerkegem, tien meter van het wandelpad verwijderd. Naast de klassieke frituursnacks biedt de zaak ook frikandel met truffelmayonaise, garnalen en parmezaan en stoverij van varkenswangetjes. Straf! Welke friturist besluit zomaar een frikandel te beleggen met garnalen, truffelmayo en parmezaanse kaas? Dat moeten we proberen. 

  1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
    Tweakers

    Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

    De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?