Priester Luc Frenay zegent de fietsen van Okra Varsenare.
Volledig scherm
Priester Luc Frenay zegent de fietsen van Okra Varsenare. © Benny Proot

Priester zegent Okra-fietsen bij start nieuw fietsseizoen

De leden van Okra Varsenare kunnen opnieuw met een gerust gemoed de straat op. Priester Luc Frenay zegende hun fietsen bij de start van het nieuwe fietsseizoen.

0 reacties

 1. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 2. Corona doet Brugse stadskas beven, maar niet breken: “Nog zo’n jaar zou moeilijk te verteren zijn”
  Brugge

  Corona doet Brugse stadskas beven, maar niet breken: “Nog zo’n jaar zou moeilijk te verteren zijn”

  Eén jaar coronacrisis heeft de Brugse stadskas in totaal 23 miljoen euro gekost. Dat blijkt uit de jaarrekening van 2020, die maandag op de gemeenteraad moet worden goedgekeurd. Ondanks die vele minderinkomsten door het gebrek aan toeristen en het kwijtschelden van taksen, bleef de stad haar investeringsritme trouw. “Maar nog zo'n jaar zou heel moeilijk te verteren zijn", beseft schepen van Financiën Mercedes Van Volcem (Open Vld).
 3. Stadsbestuur Brugge plooit niet in discussie over pop-upterrassen: “Ook horeca-uitbaters die geen terras hebben, kunnen zich kandidaat stellen”
  Brugge

  Stadsbe­stuur Brugge plooit niet in discussie over pop-upterras­sen: “Ook horeca-uitbaters die geen terras hebben, kunnen zich kandidaat stellen”

  Het stadsbestuur van Brugge gaat door met het plan om zomerbars toe te laten in drie parken. Nochtans klinkt er protest, onder meer van UNIZO Brugge, dat vraagt om de oproep naar uitbaters weer in te trekken. “Maar dat gaan we niet doen", reageert burgemeester Dirk De fauw. “We denken net dat het mensen met ervaring in de horeca zijn die zich kandidaat zullen stellen.”
 1. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen

 2. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels