Ingrid Van Gierdeghom overleefde de crash voor de woning van haar zoon niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Ingrid Van Gierdeghom overleefde de crash voor de woning van haar zoon niet. © Mathias Mariën

Moeder van slachtoffer geeft doodrijder een knuffel: "Ik lach overdag, maar 's avonds thuis ben ik niet meer vrolijk”

Varsenare/HoogledeEen jonge doodrijder en de moeder van zijn slachtoffer (61) vielen elkaar vanmorgen in de armen, aan de rechtbank in Brugge. De jongeman had even voordien een rijverbod en een voorwaardelijke celstraf gekregen voor het ongeval. Maar hij las in de rechtszaal een pakkende brief voor aan de nabestaanden. Of hoe een rouwende moeder met een knuffel vergiffenis schonk aan de man die haar dochter doodreed.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. RECONSTRUCTIE. Hoe intensief speurwerk verdachte van moord op Marleen (64) in de cel kreeg: “Niets mag naar buiten, maak hem niet slimmer dan hij al is”
  PREMIUM

  RECONSTRUC­TIE. Hoe intensief speurwerk verdachte van moord op Marleen (64) in de cel kreeg: “Niets mag naar buiten, maak hem niet slimmer dan hij al is”

  Dankzij knap en snel politiewerk zit een 32-jarige man in de cel op verdenking van de moord op Marleen V.L. (64) uit Oostende. Het lichaam van de weduwe werd begin deze week gevonden naast een weg in Koewacht, een dorpje net over de Nederlandse grens. Maar waarom moest ze dood? En waarom werd haar lichaam net daar gedumpt? Een reconstructie van een kleine week speurwerk, te beginnen bij een buschauffeur met een volle blaas.
  Oostende