Onder meer op de A10 in Oostende zal worden gewerkt.
Volledig scherm
Onder meer op de A10 in Oostende zal worden gewerkt. © Benny Proot

Hinder op E40 door aanleg van nieuwe asfaltlaag

Jabbeke/OostendeHet Agentschap Wegen en Verkeer voert woensdag werken uit op de A10 richting binnenland. Ter hoogte van Oostende en in Jabbeke wordt een nieuwe asfaltlaag aangelegd.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. REPORTAGE. Wielertoeristen uit alle windstreken rijden hun Ronde: “We doen het voor de aanmoedigingen langs het parcours. En voor jullie heerlijke bier na afloop”
  PREMIUM

  REPORTAGE. Wielertoe­ris­ten uit alle windstre­ken rijden hun Ronde: “We doen het voor de aanmoedi­gin­gen langs het parcours. En voor jullie heerlijke bier na afloop”

  Voor geen geld ter wereld wilden ze deze klassieker missen, de ongeveer 10.000 buitenlanders -op een totaal van 15.000- aan de start van de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen. Wind en regen trotseerden ze om aan de start in Brugge te verschijnen van het 242 kilometer lange traject. Paulo uit Italië, Matthias uit Duitsland, Matthew uit Wales, Patrice uit Frankrijk en Jauke uit Nederland. Wat maakt deze koers voor hen zo speciaal? En welke prof tippen ze voor de zege?
  Brugge
 1. Hij kuiste ooit zélf de straten van Brussel, nu veroveren de grappige ‘vuilnismannetjes’ van Jaune de wereld: “Zoals echte afvalophalers... superzichtbaar en toch ziét niemand ze”
  PREMIUM

  Hij kuiste ooit zélf de straten van Brussel, nu veroveren de grappige ‘vuilnis­man­ne­tjes’ van Jaune de wereld: “Zoals echte afvalopha­lers... superzicht­baar en toch ziét niemand ze”

  “Als mensen glimlachen als ze mijn ‘vuilnismannetjes’ zien: dan is mijn opzet geslaagd.” Jonathan Pauwels – alias Jaune – trekt al tien jaar de wereld rond als ‘street artist’. In 20 landen is zijn werk te zien, maar in Oostende duiken de meeste grappige figuurtjes op. Daar opent ook zijn eerste solotentoonstelling in België: een van de hoogtepunten van de nieuwe editie van kunstenfestival The Crystal Ship. Aangename kennismaking met een Brusselaar die letterlijk zijn inspiratie op straat vond.
  Oostende
 2. Jarige Margaux uit Poperinge wil foto met Yves Lampaert (en wil daar zelfs voor zingen)

  Jarige Margaux uit Poperinge wil foto met Yves Lampaert (en wil daar zelfs voor zingen)

  Margaux Yde uit Poperinge supportert vandaag op haar verjaardag voor Yves Lampaert tijdens de Ronde van Vlaanderen. Ze zakte samen met een groep fans uit Ingelmunster af naar de startplaats op de Markt in Brugge om haar idool aan te moedigen. In haar handen houdt ze een bordje vast waar opstaat “Margaux is jarig. Foto met Yves?” De jolige bende zingt Yves Lampaert ook nog een keer toe. Bekijk de beelden hieronder.
  Brugge