De nieuwe wagen van het Sociaal huis met schepen Geert Depree, garagist Stefan Traen, schepen Claudia Coudeville, schepen Jan Pollet, diensthoofd van de Sociale Dienst Katrien Develter en schepen Paul Storme.
Volledig scherm
De nieuwe wagen van het Sociaal huis met schepen Geert Depree, garagist Stefan Traen, schepen Claudia Coudeville, schepen Jan Pollet, diensthoofd van de Sociale Dienst Katrien Develter en schepen Paul Storme. © RV

Gemeentebestuur koopt elektrische wagen voor Sociaal Huis: “Na 17 jaar was het tijd voor vervanging”

JabbekeHet gemeentebestuur van Jabbeke heeft een elektrische wagen gekocht voor het Sociaal Huis. Het nieuwe voertuig zal ingezet worden voor huisbezoeken.

 1. Jeugdboekenmaand viert 50ste verjaardag! In deze 10 West-Vlaamse boekhandels vind je alvast je gading
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Jeugdboe­ken­maand viert 50ste verjaardag! In deze 10 West-Vlaam­se boekhan­dels vind je alvast je gading

  Voor het 50ste jaar op rij vieren we in maart de Jeugdboekenmaand. Dat is niet alleen een reden om massaal de neus in de boeken te steken, maar zeker ook om iedereen die het lezen mogelijk maakt in de kijker te zetten. En daarmee bedoelen we niet alleen de auteur, illustrator of de drukker, maar ook de mannen en vrouwen die de boeken tot bij ons brengen in de boekhandel. Daarom trokken wij op pad en selecteerden tien bijzondere West-Vlaamse boekhandels. Snuister je mee?
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!