Onder meer Piv Huvluv komt een voorstelling voor kinderen spelen in Jabbeke.
Volledig scherm
Onder meer Piv Huvluv komt een voorstelling voor kinderen spelen in Jabbeke. © Foto Proot

Gemeente organiseert jeugdtheater op zondag

JabbekeDe gemeente Jabbeke wil haar jeugd meer kennis laten maken met cultuur. Verschillende zondagen zullen in het Vrijetijdscentrum toneelvoorstellingen worden gehouden voor kleuters, kinderen en jongeren. 

 1. Topambtenaar krijgt drie maanden langer om zich te buigen over nieuwe West-Vlaamse hoogspanningslijn: “Plannen van federale regering veranderen de zaak”
  West-Vlaanderen

  Topambte­naar krijgt drie maanden langer om zich te buigen over nieuwe West-Vlaam­se hoogspan­nings­lijn: “Plannen van federale regering veranderen de zaak”

  Intendant Guy Vloebergh heeft van de Vlaamse regering drie maanden langer de tijd gekregen om het Ventilus-dossier op te lossen. Dat maakt Vlaamse minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) bekend. De verlenging van de opdracht heeft alles te maken met de plannen van de federale regering voor een nieuw energie-park in de Noordzee.
 2. WEEKENDTIPS. Warme gezelligheid en een bezoek van de Sint: vijf weekendtips aan de kust en in Brugge
  PREMIUM
  Nieuwpoort, Diksmuide, Brugge, Oostende, Gistel, De Panne

  WEEKEND­TIPS. Warme gezellig­heid en een bezoek van de Sint: vijf weekend­tips aan de kust en in Brugge

  Het laatste weekend van november is er ééntje dat hangt tussen de Sintsfeer en de eerste kerstactiviteiten. Als je geen zin hebt om het hele weekend te luieren in de zetel dan helpen we je graag verder met een gevarieerde portie inspiratie. Zowel de brave kinderen als gezinnen, hobbyisten en de cultuurliefhebbers vinden er hun gading.