De kinderen van De Klimtoren zijn alvast enthousiast.
Volledig scherm
De kinderen van De Klimtoren zijn alvast enthousiast. © RV

De Klimtoren neemt deel aan Levensloop, nadat school van dichtbij geconfronteerd werd met kanker

Vrije Basisschool De Klimtoren in Jabbeke neemt in het weekend van 5 en 6 oktober deel aan Levensloop in Brugge. Doel is zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Stichting tegen Kanker. De ouderraad van de school nam het initiatief, nadat enkele leerlingen en leerkrachten met kanker te maken kregen.

0 reacties

 1. “Op een niet-ontsmet bankje mag je drinken, op een ontsmette terrastafel niet: compléét absurd”: Brugse horeca-uitbaters pleiten voor snelle heropening terrassen
  PREMIUM
  Brugge

  “Op een niet-ont­smet bankje mag je drinken, op een ontsmette terrasta­fel niet: compléét absurd”: Brugse horeca-uitbaters pleiten voor snelle heropening terrassen

  Twee Brugse horeca-uitbaters vragen dat de overheid snel het licht op groen zet voor het openen van de terrassen. Tijdens deze zonnige dagen steekt het hen de ogen uit dat voorbijgangers wel op een bankje mogen consumeren, maar niet aan één van hun ontsmette tafeltjes. “Het systeem is absurd. Wij die zo goed ons best doen, worden gestraft", zegt Peter Maas.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 3. Veroordeelde pedofiel ontkent misbruik van stiefdochter (12): “Als ik de relatie met haar moeder niet had verbroken, had ik hier nooit gestaan”
  PREMIUM
  Brugge

  Veroordeel­de pedofiel ontkent misbruik van stiefdoch­ter (12): “Als ik de relatie met haar moeder niet had verbroken, had ik hier nooit gestaan”

  Zijn eigen zus noemde hem “een pedofiel” en “een gevaar voor de maatschappij”, en hij werd eerder al veroordeeld voor zedenfeiten met minderjarigen. Ditmaal zou een 53-jarige Bruggeling zich vergrepen hebben aan zijn 12-jarige stiefdochter, al ontkent R.V. dat zelf met klem. Volgens zijn advocaat is het niet uitgesloten dat de feiten fantasieën waren van het slachtoffer. Het Openbaar Ministerie vraagt 40 maanden cel.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"