De vaccinaties van kinderen wordt gestart
Volledig scherm
De vaccinaties van kinderen wordt gestart © Wouter Van Vooren

De Groene Meersen start met de vaccinatie van kinderen

Jabbeke/ZedelgemVaccinatiecentrum De Groene Meersen is gestart met het versturen van de uitnodigingen voor de vaccinatie van kinderen van 5 tot 11 jaar. In De Groene Meersen worden inwoners van Jabbeke en Zedelgem gevaccineerd.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Van Cercle tot Renaat Schotte en de Brugsche Velopedisten: zij zorgen voor animatie in de aanloop naar de start van de Ronde van Vlaanderen
  PREMIUM

  Van Cercle tot Renaat Schotte en de Brugsche Velopedis­ten: zij zorgen voor animatie in de aanloop naar de start van de Ronde van Vlaanderen

  Twee weken voor de start van de Ronde van Vlaanderen in Brugge, zijn nu al tal van organisaties met evenementen bezig om de Ronde-sfeer aan te wakkeren. Cercle Brugge wil sportievelingen doen zwemmen en fietsen, de Brugse Velopedisten zetten wielertoeristen op de fiets en commentator Renaat Schotte neemt je mee op een rondreis door de wielerwereld. Wij bundelden voor u de meest opvallende initiatieven.
  Brugge