Birger Allary en Karel Knockaert in hun toekomstige cateringbedrijf in de Bruggestraat in Ruiselede.
Volledig scherm
Birger Allary en Karel Knockaert in hun toekomstige cateringbedrijf in de Bruggestraat in Ruiselede. © Sam Vanacker

"Dankzij ons is liefde voor goed stukje vlees terug: dat doet deugd"

ZERKEGEMIn 2017 maakte de Amerikaanse 'low 'n slow'-barbecuestijl furore in ons land. Dat is te danken aan de boezemvrienden Birger Allary uit Ruiselede en Karel Knockaert uit Zerkegem. Zij wonnen Mijn Pop-uprestaurant en werken op dit moment aan de realisatie van hun droom: een cateringbedrijf uitbaten. De twee kunnen nog steeds hun geluk niet op. "Weet je dat we bijna de selectie niet hadden gehaald? De meeste dromen worden je niet zomaar in de schoot geworpen."

 1. Genieten we deze zomer weer van festivals of zien organisatoren het somber in? “Met mondmaskers en op anderhalve meter afstand? Dan hoeft het niet”
  PREMIUM
  Brugge/Zeebrugge

  Genieten we deze zomer weer van festivals of zien organisato­ren het somber in? “Met mondmas­kers en op anderhalve meter afstand? Dan hoeft het niet”

  Festivalorganisatoren leven op hoop nu de vaccinatiecampagne op dreef komt en het overgrote deel van de Vlamingen mogelijk nog voor de zomer gevaccineerd kan worden. Maar komt dat op tijd? “Uiterlijk midden maart valt een beslissing over de zomerfestivals”, zegt Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA). In en rond Brugge houden organisatoren de coronacijfers angstvallig in de gaten.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"