Aan het oude schoolgebouw in Snellegem werd een nieuwbouw geplaatst oor de buitenschoolse kinderopvang.
Volledig scherm
Aan het oude schoolgebouw in Snellegem werd een nieuwbouw geplaatst oor de buitenschoolse kinderopvang. © Gemeente Jabbeke

Buitenschoolse kinderopvang Snellegem vindt nieuwe stek in oude gemeenteschool

SnellegemDe buitenschoolse kinderopvang van Snellegem heeft een nieuwe locatie gevonden. Voortaan kunnen kinderen terecht in een nieuwbouw aan de oude gemeenteschool.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Deen blijft vast voor ontvoering van Oostendenaar in drugsmilieu: "Hij is bereid om een verklaring af te leggen”
  Oostende

  Deen blijft vast voor ontvoering van Oostende­naar in drugsmili­eu: "Hij is bereid om een verklaring af te leggen”

  Een 21-jarige Deen blijft een maand langer in de cel voor de ontvoering van een 23-jarige Oostendenaar. Het slachtoffer werd afgelopen zomer gekidnapt door leden van de Deense drugsmaffia. Drie verdachten werden gearresteerd, maar slechts één werd al uitgeleverd aan ons land. “Hij is bereid om een verklaring af te leggen”, zegt zijn advocaat Pieterjan Dens.