Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

Bestuurder (29) zwalpt over rijbaan in Jabbeke

JabbekeDe politie heeft zaterdagavond een bestuurder onderschept die zwalpte over de weg in Jabbeke. 

 1. Stoppen met roken, vermageren of een betere nachtrust? Dan kloppen steeds meer mensen aan bij de hypnosepraktijk van Eveline (41): “Ik ben vaak de laatste reddingsboei”
  PREMIUM
  Brugge

  Stoppen met roken, vermageren of een betere nachtrust? Dan kloppen steeds meer mensen aan bij de hypnose­prak­tijk van Eveline (41): “Ik ben vaak de laatste reddings­boei”

  Met inmiddels twee boeken op haar actief probeert Eveline Haine (41) misvattingen en hardnekkige mythes rond hypnose uit de weg te ruimen. Al tien jaar werkt ze vanuit haar eigen praktijk in Brugge en probeert ze mensen met allerlei problemen te helpen. “Eigenlijk moeten mensen al na één sessie duidelijke verbetering zien, de resultaten zijn vaak verbluffend”, zegt ze.
 1. Nieuw drama voor ouders van Jannes (30), zeven jaar na zwaar ongeval van hun zoon: “Waar moeten we nu met Jannes naartoe?”
  PREMIUM
  Varsenare

  Nieuw drama voor ouders van Jannes (30), zeven jaar na zwaar ongeval van hun zoon: “Waar moeten we nu met Jannes naartoe?”

  Na hun mooie oproep afgelopen zomer om hun zoon Jannes (30) van een reisbuddy te voorzien, heeft het noodlot opnieuw toegeslagen bij Yannick Bousson en Marleen Leefhooghe uit Varsenare. Bijna zeven jaar nadat Jannes levensgevaarlijk gewond raakte bij een ongeval, maakte een brand donderdagmiddag hun woning onbewoonbaar. “Het vuur ontstond op de kamer van Jannes, maar wat er misliep weten we niet”, zegt Yannick. Een onderkomen zoeken dat aangepast is aan de beperking van hun zoon blijkt evenmin evident te zijn. De noodkreet van twee radeloze ouders.
 2. Padelclub mag weer uurtje langer spelen na beroep in rechtszaak: “Maar we zijn wel de helft van onze leden kwijtgespeeld”
  PREMIUM
  Brugge

  Padelclub mag weer uurtje langer spelen na beroep in rechtszaak: “Maar we zijn wel de helft van onze leden kwijtge­speeld”

  Van de 398 leden bij tennis- en padelclub Azalea in Brugge zochten er maar liefst 220 andere oorden op. Door een uitspraak van de rechter mag er veel minder gespeeld worden dan in andere clubs. Het hof van beroep besliste nochtans dat de leden ’s avonds toch iéts langer mogen padellen dan aanvankelijk beslist. “Maar de financiële kater is wel een feit”, klinkt het bij de club. De buren in kwestie zijn alvast teleurgesteld over het arrest.