De bende sloeg onder meer toe op de snelwegparking in Jabbeke. (archiefbeeld)
Volledig scherm
De bende sloeg onder meer toe op de snelwegparking in Jabbeke. (archiefbeeld) © Belga

Bende maakt shampoo, maandverband en keukenkranen buit bij ladingdiefstallen op snelwegparkings: parket vraagt tot 40 maanden cel

Jabbeke/Westkerke/Tessenderlo/KontichEen vijfkoppige bende riskeert in de Brugse rechtbank celstraffen tot 40 maanden voor 21 ladingdiefstallen en -pogingen op snelwegparkings in heel Vlaanderen. De dieven maakten onder meer grote hoeveelheden shampoo, maandverband en keukenkranen buit.

 1. RECONSTRUCTIE. Hoe intensief speurwerk verdachte van moord op Marleen (64) in de cel kreeg: “Niets mag naar buiten, maak hem niet slimmer dan hij al is”
  PREMIUM

  RECONSTRUC­TIE. Hoe intensief speurwerk verdachte van moord op Marleen (64) in de cel kreeg: “Niets mag naar buiten, maak hem niet slimmer dan hij al is”

  Dankzij knap en snel politiewerk zit een 32-jarige man in de cel op verdenking van de moord op Marleen V.L. (64) uit Oostende. Het lichaam van de weduwe werd begin deze week gevonden naast een weg in Koewacht, een dorpje net over de Nederlandse grens. Maar waarom moest ze dood? En waarom werd haar lichaam net daar gedumpt? Een reconstructie van een kleine week speurwerk, te beginnen bij een buschauffeur met een volle blaas.
  Oostende
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.