De politie Kouter deed de nodige vaststellingen bij het ongeval.
Volledig scherm
De politie Kouter deed de nodige vaststellingen bij het ongeval. © BELGA

Bejaarde man (85) gewond naar ziekenhuis na klap tegen boom

JabbekeIn de Kroondreef in Jabbeke is woensdagnamiddag een bejaarde man met z’n wagen tegen een boom gereden. Het 85-jarige slachtoffer uit Jabbeke moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.

 1. Agressieveling in Bredense duinen maakte meerdere vrouwelijke slachtoffers: politie zoekt dame van ongeveer 70 jaar die dader kon fotograferen
  Bredene/Oostende

  Agressieve­ling in Bredense duinen maakte meerdere vrouwelij­ke slachtof­fers: politie zoekt dame van ongeveer 70 jaar die dader kon fotografe­ren

  De man die op 13 april slagen uitdeelde aan een 29-jarige vrouw in de Bredense duinen, blijft spoorloos. Volgens de politie viel hij die dag meerdere vrouwen aan. Er is nu een opsporingsbericht verspreid. “We zoeken een dame van rond de 70 jaar die ook slagen incasseerde en volgens onze info een foto nam van de verdachte”, klinkt het.
 2. Bliksem slaat in op woning van Zedelgemse schepen terwijl die zit te vergaderen met burgemeester: “Een vergadering die we nooit meer zullen vergeten”
  Zedelgem

  Bliksem slaat in op woning van Zedelgemse schepen terwijl die zit te vergaderen met burgemees­ter: “Een vergade­ring die we nooit meer zullen vergeten”

  De woning van de Zedelgemse schepen van Sociale Zaken Ellen Goes (CD&V-Nieuw) is woensdagavond tijdelijk onbewoonbaar verklaard na een zware blikseminslag. Goes zat te vergaderen met burgemeester Annick Vermeulen (CD&V-Nieuw), toen haar dak in brand vloog. “Het is een vergadering die we nooit meer zullen vergeten”, reageert die laatste.
 3. Hier plannen Hilde Crevits, Dominique Persoone en anderen terrasje: “Een fris getapte pint, waar het schuim van afdruipt, dat heb ik zo gemist”
  PREMIUM
  Brugge/Damme/Torhout

  Hier plannen Hilde Crevits, Dominique Persoone en anderen terrasje: “Een fris getapte pint, waar het schuim van afdruipt, dat heb ik zo gemist”

  Iedereen snakt naar de heropening van de horecaterrassen. Dat moet je ook deze bekende streekgenoten niet vertellen. Zij hunkeren naar die eerste pint of die snelle lunch, met de voetjes onder tafel. Benieuwd welk terras zij verkiezen? Ontdek het hier. Onze Brugse ex-Miss Belgiës Romanie Schotte en Cilou Annys hebben alvast, zonder het van elkaar te weten, hetzelfde adresje op het oog. Ontdek hier nog meer bekende Vlamingen en hun favoriete adresjes.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”