Muzikale acts zorgden voor extra sfeer op de Izegemse Grote Markt.
Volledig scherm
Muzikale acts zorgden voor extra sfeer op de Izegemse Grote Markt. © LSI

Zon en muziek zorgen voor sfeer op terrassen Izegemse Grote Markt

IzegemZon, een temperatuur die tot 20 graden is opgelopen en muzikale acts die voor heel wat sfeer zorgden... Alle ingrediënten waren zaterdagavond rond 18 uur aanwezig op de Izegemse terrassen om van de heropening van de horeca een succes te maken. Wij liepen langs op de Izegemse Grote Markt. “Hier hebben we lang naar uitgekeken”, klonk het eensgezind.

 1. Loonwerker lekt al voor de derde keer in twee weken hydraulische olie op de weg: “Zelfs uit een nieuwe sproeimachine… hoe kan dat nu?”
  PREMIUM
  Ardooie

  Loonwerker lekt al voor de derde keer in twee weken hydrauli­sche olie op de weg: “Zelfs uit een nieuwe sproeima­chi­ne… hoe kan dat nu?”

  Filip Verkindere (61) uit Ardooie moest dinsdagavond voor de derde keer in twee weken de brandweer bellen omdat er hydraulische olie lekte uit zijn sproeimachine. “Na de eerste keer kocht ik een nieuwe sproeimachine. 300.000 euro heeft die me gekost. Maar ondertussen is het weer twee keer in elf dagen gebeurd”, zucht de man. Leverancier Delvano uit Hulste onderzoekt het probleem.
 2. Ingelmunster telt af naar BK tijdrijden: “Geen fandorp, maar supporteren kan op terrasjes”
  PREMIUM
  Ingelmunster

  Ingelmun­ster telt af naar BK tijdrijden: “Geen fandorp, maar supporte­ren kan op terrasjes”

  Aan de Rode Duivels om ons land als eersten in een tricolore roes te brengen, maar in Ingelmunster tellen ze af naar het BK tijdrijden. Binnen een dikke week meten onder meer toppers als Remco Evenepoel, Wout van Aert en uiteraard Yves Lampaert de krachten. Supporteren mag, maar niet in grote groepen. Zo komt er geen fandorp, maar kan supporteren dit keer enkel vanop een terrasje. Fanclub Forza Lampaert, die al droomde van een heus fandorp, deelt gadgets uit.