Séverine Coussens, Virginie Delefortrie en Yves Vandenabeele met zoontje Andres gaven schepen Caroline Maertens en provinciaal gedeputeerde Sabine Lahaye-Battheu al een rondleiding in het nieuwe restaurant.
Volledig scherm
PREMIUM
Séverine Coussens, Virginie Delefortrie en Yves Vandenabeele met zoontje Andres gaven schepen Caroline Maertens en provinciaal gedeputeerde Sabine Lahaye-Battheu al een rondleiding in het nieuwe restaurant. © VDI

Yves en Virginie heropenen B&B Herenhuis na grondige renovatie: “Met nieuw restaurant als extra troef”

IzegemWie er in eigen streek even tussenuit wil, kan straks weer terecht in bed & breakfast Herenhuis. Uitbaters Virginie Delefortrie en Yves Vandenabeele hebben hun zaak een jaar lang grondig gerenoveerd. Hun restaurant Rouge é Blanc in Ingelmunster is ondertussen gesloten, maar wie een hongertje heeft, kan nu in een nieuw restaurant in het Herenhuis terecht.

  1. Roeselare viert kerst met rolschaatspiste, carrousel, reuzenrad, 3 weken live radio en... Niels Destadsbader
    PREMIUM
    Roeselare

    Roeselare viert kerst met rolschaats­pis­te, carrousel, reuzenrad, 3 weken live radio en... Niels Destadsba­der

    Het stadsbestuur en Radio 2 bundelen de krachten om van Roeselare de gezelligste kerststad van Vlaanderen te maken. De radiozender strijkt van 10 tot 31 december neer op de Grote markt waar een gezellig kerstdorp, inclusief rolschaatspiste, paardencarrousel en reuzenrad, wordt neergepoot. Maar bovendien zullen ze er ook drie weken live radio maken met als apotheose tijdens de laatste week van dit jaar de Radio 2 Top 2000 die gepaard gaat met optredens van tal van bekende artiesten.