De vrijetijdssite Krekel-Zuid vanuit de lucht.
Volledig scherm
De vrijetijdssite Krekel-Zuid vanuit de lucht. © Patrick Henderyckx

Vrijetijdssite Krekel-Zuid krijgt vijftien camera’s

IzegemDit voorjaar zal het stadsbestuur van Izegem vijftien extra camera’s op vrijetijdssite Krekel-Zuid plaatsen. Die omvat niet alleen het sportstadion, maar ook zaal ISO, cultuurhuis De Leest en het JOC.

 1. “Ik hoop dat ze zwaar gestraft wordt. Ik ben al 9 kilogram vermagerd.” Weduwe hard voor vrouw die onder invloed Hendrik (84) doodreed
  PREMIUM
  Roeselare/Izegem

  “Ik hoop dat ze zwaar gestraft wordt. Ik ben al 9 kilogram vermagerd.” Weduwe hard voor vrouw die onder invloed Hendrik (84) doodreed

  “Ik hoop dat ze zwaar gestraft wordt, maar ze durft niet eens haar gezicht te vertonen.” Monique Mestdagh uit Izegem was vrijdagochtend niet mals voor de 32-jarige vrouw uit Roeselare die op 24 september 2020 onder invloed van drugs haar fietsende echtgenoot Hendrik Uyttenhove (84) uit Izegem doodreed in Roeselare. De vrouw reed ook nog eens rond zonder keuring, verzekering of geldig rijbewijs.
 2. “Drie keer schudden en je krijgt de perfecte schuimkraag”: West-Vlaamse brouwerij Vanhonsebrouck verkoopt in VS succesvolle 'stikstofbieren' nu ook in ons land
  PREMIUM
  Izegem

  “Drie keer schudden en je krijgt de perfecte schuim­kraag”: West-Vlaam­se brouwerij Vanhonse­brou­ck verkoopt in VS succesvol­le 'stikstof­bie­ren' nu ook in ons land

  Acht bieren van brouwerij Vanhonsebrouck die enkel voor de Amerikaanse markt bedoeld waren, worden nu verdeeld in ons land. Het gaat om bieren op basis van stikstof in plaats van koolzuur in blik. De voordelen? “De smaak wordt beter behouden, de schuimkraag is dikker en je kan deze biertjes makkelijker verteren”, zegt Frederic Boulez van de brouwerij.
 3. Vier maanden cel en boete voor koppel voor krabben, stampen en bijten naar agenten in Izegem: “Laat u niet doen, zoetje!”
  Izegem/Ingelmunster

  Vier maanden cel en boete voor koppel voor krabben, stampen en bijten naar agenten in Izegem: “Laat u niet doen, zoetje!”

  Een koppel uit Ingelmunster is woensdag door de rechter in Kortrijk veroordeeld tot een celstraf van 4 maanden en een boete van 800 euro. Ze lokten bij een controle op de Markt in Izegem een regelrechte vechtpartij met de agenten uit. “Laat u niet doen, zoetje, ik zal dat ook niet doen”, moedigde de vrouw haar partner tijdens de schermutseling aan.
 1. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt

 2. Aanhangwagen gaat overkop na slippartij
  Play

  Aanhangwa­gen gaat overkop na slippartij