Vlaams Belang voerde actie op de wekelijkse marktdag
Volledig scherm
Vlaams Belang voerde actie op de wekelijkse marktdag © rv

Vlaams Belang voert actie op wekelijkse marktdag

IzegemOp zaterdag 3 december heeft Vlaams Belang Izegem een korte, ludieke actie ondernomen tijdens de wekelijkse markt in Izegem.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. KOERS zoekt standhouders voor tweedehands wielerbeurs
  Roeselare

  KOERS zoekt standhou­ders voor tweede­hands wieler­beurs

  KOERS. Museum van de Wielersport organiseert op zaterdag 22 april een tweedehands wielerbeurs in het museum aan het Polenplein. Bezoekers kunnen er grasduinen in een uitgebreid aanbod aan tweedehands publiciteitsfoto’s, persfoto’s, wielerboeken, wielertijdschriften en allerlei wielerverzamelingen vinden. Om een degelijk aanbod te kunnen garanderen is het museumteam nog op zoek naar standhouders. Ben jij standhouder en breng je die dag ook graag je wielerwaar aan de man/vrouw? Reserveer dan nu al een verkoopstand via https://koersmuseum.be/nl/kalender/wielerbeurs.
 3. Roeselare in de rouw na overlijden persfotograaf Jos Bogaerts (77): “Hij stond altijd klaar met vaderlijke raad”
  PREMIUM
  Roeselare

  Roeselare in de rouw na overlijden persfoto­graaf Jos Bogaerts (77): “Hij stond altijd klaar met vaderlijke raad”

  Roeselare verliest een monument. Jos Bogaerts is donderdag op 77-jarige leeftijd overleden na een korte ziekte. Jos was bijna zes decennia actief in de lokale journalistiek en maakte jarenlang ook foto’s voor deze krant. Hij was een heel vertrouwd figuur in het straatbeeld van de Rodenbachstad, steevast met zijn fototoestel rond de hals. “Kritisch, maar hartelijk”, typeert burgemeester Kris Declercq (CD&V) hem. Een portret van een man die zelfs de Koning de hand drukte.