Vlaams Belang meent dat er op de fietspaden in Kachtem niet gestrooid werd, wat schepen Caroline Maertens ontkent.
Volledig scherm
Vlaams Belang meent dat er op de fietspaden in Kachtem niet gestrooid werd, wat schepen Caroline Maertens ontkent. © Vlaams Belang Izegem

Vlaams Belang: “Maak prioritair werk van strooien fietspaden”

Izegem“Geen enkele fietser kan overeind blijven op deze onbestrooide fietspaden.” Oppositiepartij Vlaams Belang meent dat het stadsbestuur van Izegem niet voorbereid was op het winterweer van de voorbije dagen. “Onze diensten doen alles wat ze kunnen”, reageert mobiliteitsschepen Caroline Maertens.

 1. Internationale kunst in beeldhouwatelier Het Kapsalon

  Internatio­na­le kunst in beeldhouwa­te­lier Het Kapsalon

  In beeldhouwatelier Het Kapsalon van Piet Duthoit in de Ardooisestraat 124 loopt vanaf zaterdag 27 april een tentoonstelling met werk van internationale kunstenaars. Op een terrein van vijftienduizend vierkante meter kun je werk zien van Argentijn Fernando Suarez, de Nederlander Bert Frijns, Veerle De Vos uit Avelgem en Piet Duthoit zelf. De werken variëren van keramiek, brons en polyester tot beeldhouwwerken en glazen. Bezoekers kunnen een uitgestippeld wandelpad langs de kunstwerken volgen. De tentoonstelling is te bezichtigen op 27 en 28 april, 1, 4, 5, 11 en 12 mei en dat van 14 tot 19 uur.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!