Vincent Vandommele werd op de gemeenteraad van Izegem aangesteld als eerste Izegemse stadsdichter. Voor de gelegenheid kreeg hij een kunstwerk van schepen Kurt Himpe.
Volledig scherm
Vincent Vandommele werd op de gemeenteraad van Izegem aangesteld als eerste Izegemse stadsdichter. Voor de gelegenheid kreeg hij een kunstwerk van schepen Kurt Himpe. © vdi

Vincent Vandommele aangesteld als eerste Izegemse stadsdichter

IzegemVincent Vandommele is op de Izegemse gemeenteraad officieel aangesteld als eerste stadsdichter. Voor de gelegenheid bracht hij er al meteen twee gedichten, een rond stadsmuseum en vroegere schoenfabriek Eperon d’Or en een over de Izegemse koekoek.

  1. Deliveroo komt naar 11 gemeenten in onze regio

    Deliveroo komt naar 11 gemeenten in onze regio

    Maaltijdbezorger Deliveroo breidt hun online food delivery platform drastisch uit. De dienst zal beschikbaar zijn in 175 nieuwe locaties: 11 nieuwe steden en 120 gemeenten in Vlaanderen en 10 steden en 34 gemeenten in Wallonië. Deliveroo zal er werken met zijn Marketplace+ service. Hierdoor kunnen restaurants met hun eigen bezorgkoeriers zich aansluiten bij het platform, bestellingen ontvangen via Deliveroo en bezorgen met behulp van hun eigen koeriers. Ook in onze regio snijdt Deliveroo verschillende nieuwe gemeenten aan. De inwoners van Izegem, Wingene, Staden, Moorslede, Ingelmunster, Meulebeke, Hooglede, Ledegem, Ardooie, Lichtervelde en Pittem kunnen straks hun maaltijd aan huis laten leveren via Deliveroo.
    Ardooie