Sarah Tommeleyn is nagelstyliste, maar door corona is ze technisch werkloos. Daarom is ze overgeschakeld op haar eigen nieuwe winkel Trommeleyn, waarbij ze hippe babykleertjes zelf naait.
Volledig scherm
PREMIUM
Sarah Tommeleyn is nagelstyliste, maar door corona is ze technisch werkloos. Daarom is ze overgeschakeld op haar eigen nieuwe winkel Trommeleyn, waarbij ze hippe babykleertjes zelf naait. © Maxime Petit

Vier jaar na dood van broer Jelle (24) start Sarah (27) webshop Trommeleyn met zelfgemaakte babykleertjes: “Verwijzing naar zijn carrière als drummer”

IzegemTerwijl veel kappers en werknemers in de beautysector momenteel actie voeren, heeft nagelspecialiste Sarah Tommeleyn (27) de frustraties van de verlengde sluiting verwerkt in een mooi eerbetoon aan haar overleden broer Jelle (24). “Mijn broer stierf ruim 4 jaar geleden bij een ongeval met vluchtmisdrijf in Lichtervelde, maar is lang niet vergeten. ‘Trommelyn’ is een webshop met zelfgemaakte babykleertjes en een mooie verwijzing naar zijn hobby als drummer”, vertelt de West-Vlaamse.

  1. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
    Play

    Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie

  2. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
    Play

    Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders