Ennio Vandevoorde, Bart Buyse, Larisa Buyse en Sofie Desmet in de eerste vestiging van IzyCoffee.
Volledig scherm
Ennio Vandevoorde, Bart Buyse, Larisa Buyse en Sofie Desmet in de eerste vestiging van IzyCoffee. © Couvreur

Van koffietruck naar (eerste) koffiebar

IZEGEMAmper drie maanden nadat Bart Buysse met een koffietruck de baan op trok, opent hij met IzyCoffee nu ook zijn eerste koffiebar in de Nieuwstraat. De voormalige verkoopsdirecteur bij Lufthansa wil kwaliteitskoffie aanbieden tegen een betaalbare prijs. Volgend jaar wil hij al drie tot vijf nieuwe vestigingen openen.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Voetbal zonder publiek is streep door rekening voor cateringbedrijf Verkindere: “Balen, al begrijp ik de beslissing”
  PREMIUM
  Izegem

  Voetbal zonder publiek is streep door rekening voor cateringbe­drijf Verkindere: “Balen, al begrijp ik de beslissing”

  Niet alleen de profclubs zijn ontgoocheld dat er de komende tijd geen toeschouwers meer welkom zijn op voetbalmatchen, ook voor cateringbedrijf Verkindere is het een bittere pil om te slikken. Hun zestig hamburger- en tapkramen moeten tijdelijk weer op stal en dat is een streep door de rekening, net nu er enkele aantrekkelijke Champions League-thuismatchen van Club Brugge zaten aan te komen.