Sofie en Kevin bij de muur van bierbakken die hun vrienden voor hun huis hebben gebouwd.
Volledig scherm
Sofie en Kevin bij de muur van bierbakken die hun vrienden voor hun huis hebben gebouwd. © rv

Van je vrienden moet je ’t hebben. Muur van bierbakken blokkeert huis pasgehuwd koppeltje: “We voelden de bui al hangen”

IzegemVan je vrienden moet je het hebben. Vraag dat maar aan Sofie Verhoyen (30) en Kevin Blomme (34) uit Izegem. Het koppel vierde zaterdagavond zijn huwelijksfeest, maar eens terug thuis moesten ze zich nog door een muur van bierbakken banen voor ze van wat nachtrust konden genieten. En daar bleef het zelfs niet bij.

 1. Willy (73) en zoon Giovanni (46) uit LEGO Masters brengen samen dichtbundel uit: “Een mooie nalatenschap voor onze familie”
  PREMIUM
  Izegem

  Willy (73) en zoon Giovanni (46) uit LEGO Masters brengen samen dichtbun­del uit: “Een mooie nalaten­schap voor onze familie”

  Giovanni Seynhaeve en zijn vader Willy delen niet alleen dezelfde genen, maar hebben elkaar ook gevonden in een gemeenschappelijke hobby. Elk in zijn eigen stijl, maar beide geïnspireerd door het dagelijks leven, schrijven ze graag gedichten. Soms als therapie, maar vooral recreatief. Een selectie van hun werk van de voorbije jaren hebben ze nu gebundeld.
 2. Oekene Inviteert verkoopt nieuwjaartickets
  Oekene

  Oekene Inviteert verkoopt nieuwjaar­tic­kets

  Cultuurwerking Oekene Inviteert reikt een helpende hand in de zoektocht naar het ultieme kerst- of nieuwjaarsgeschenk. In ruil voor 20 euro kan je bij hen een concertticket aankopen dat één jaar geldig is voor een concert naar keuze uit minstens zes concerten uit hun concertkalender. Indien er sprake is van afwijkende concertprijzen worden die verrekend aan de inkom. Bedrijven kunnen bovendien ook gepersonaliseerde tickets aankopen. Bestellen doe je door het bedrag van het aantal gewenste tickets te storten op het rekeningnummer BE72 7310 3026 8116 van vzw Collectief ‘De LINK’ met vermelding van het aantal gewenste nieuwjaartickets, je naam, adres en mailadres. De tickets worden vervolgens per post opgestuurd. Meer op www.oekeneNV.be.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.