Niek Marijsse en partner Veerle Callens voor brasserie De Gilde, die in juni opent.
Volledig scherm
Niek Marijsse en partner Veerle Callens voor brasserie De Gilde, die in juni opent. © Valentijn Dumoulein

Uitbater nieuwe brasserie zoekt oude foto’s van café De Gilde voor interieur

Het voormalige café De Gilde in de Kruisstraat heeft een tweede adem gevonden als ondernemerscentrum Hof van Commerce. Dat bevindt zich op de eerste verdieping, maar ondertussen rijpen ook plannen voor de gelijkvloerse verdieping. Eigenaar Niek Marijsse opent er op 6 juni een brasserie.

0 reacties

 1. Natuurpunt De Buizerd organiseert kruidenverkoop
  Ingelmunster

  Natuurpunt De Buizerd organi­seert kruidenver­koop

  Naar jaarlijkse traditie kan je dit voorjaar bij Natuurpunt De Buizerd terecht om kruiden te kopen. De opbrengst gaat naar de werkingskas van natuurreservaat Mandelhoek . Er is keuze uit een assortiment van ongeveer 350 soorten. Hierin steken vaste planten, 1-jarigen, 2-jarigen, pot- en perkplanten, terrasplanten en zelfs enkele vergeten groenten. De plantcontainers zijn 1,5 liter groot en per stuk betaal je 2,60 euro. De bestellijst is te vinden op http://debuizerd.be/kruiden. Bestellen kan tot vrijdag 30 april en betalen op voorhand is een must. Op zondag 9 mei wordt tussen 9 en 12 uur een afhaalmoment georganiseerd in basisschool Wonderbos langs de Jan Breydelstraat. Na afspraak kan het ook daags voordien.
 2. Handtekeningen zijn gezet, Franse investeerders willen zo snel mogelijk naar profreeksen promoveren met FC Mandel United
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Handteke­nin­gen zijn gezet, Franse investeer­ders willen zo snel mogelijk naar profreek­sen promoveren met FC Mandel United

  Wat al enkele maanden een publiek geheim was, is nu officieel bekendgemaakt: FC Mandel United krijgt een serieuze financiële injectie. Franse investeerders willen met de Izegemse eerstenationaler zo snel mogelijk de weg van het profvoetbal inslaan. Strive Football Group heeft immers een overeenkomst ondertekend en wordt zo hoofdaandeelhouder van de club.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?