Zowel de BMW als de Range Rover liepen zware schade op bij de botsing.
Volledig scherm
Zowel de BMW als de Range Rover liepen zware schade op bij de botsing. © LSI

Twee twintigers lichtgewond na zware klap op Izegemse industriezone

Izegem/Ledegem/Langemark-PoelkapelleBij een ongeval op de Izegemse industriezone zijn vrijdagnacht twee twintigers lichtgewond geraakt. Beide wagens liepen zware schade op. De Noordkaai was een tijdje afgesloten.

 1. Waakzaamheid rond stijgende coronacijfers in Zuid-West-Vlaanderen
  Zuid-West-Vlaanderen

  Waakzaam­heid rond stijgende coronacij­fers in Zuid-West-Vlaanderen

  De coronacijfers zitten in Zuid-West-Vlaanderen na een lange stabiele periode op een aanvaardbaar niveau weer in een stijgende lijn. Er waren tijdens de week van woensdag 6 tot en met dinsdag 12 oktober 395 positieve gevallen. Dat zijn er 205 (+107 procent) meer dan tijdens de week van woensdag 29 september tot en met dinsdag 5 oktober. “We zien in zeven dagen een verdubbeling”, zegt voorzitter Philippe De Coene (Vooruit) van de welzijnsintercommunale W13.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.