Justine Hollevoet in The Empty Shop.
Volledig scherm
Justine Hollevoet in The Empty Shop. © Joke Couvreur

Tijdelijke Empty Shop geeft spullen een tweede leven

De vereniging Curieus heeft in de Marktstraat 2 een Empty Shop geopend. Het opzet van de tijdelijke winkel is dat mensen er spullen komen doneren die zijn dan voor het goede doel kunnen verkopen. Spullen afgeven of kopen kan nog op 17, 22, 23 en 24 november.

0 reacties

 1. Kenneth Vandendriessche begint zaterdag aan seizoen in Challenge Gran Canaria: “Tegenstand is enorm met twee voormalige wereldkampioenen”
  Triatlon

  Kenneth Vanden­dries­sche begint zaterdag aan seizoen in Challenge Gran Canaria: “Tegenstand is enorm met twee voormalige wereldkam­pi­oe­nen”

  Terwijl in eigen land triatleten nog altijd nagelbijtend wachten op de start van het seizoen beginnen de profs zich steeds meer te focussen op hun belangrijke wedstrijden. Met de Challenge van Gran Canaria staat zaterdag zowaar nog eens een Europese wedstrijd op het programma. Pieter Heemeryck en Kenneth Vandendriessche (29) zullen er trachten de Belgische eer hoog te houden, maar de deelnemerslijst op het Canarische Eiland is er eentje om u tegen te zeggen.
 1. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af