De bib van Izegem;
Volledig scherm
De bib van Izegem; © vdi

Tentoonstelling 'Brand' zet strijd tegen censuur in de kijker

IzegemCurieus Izegem pakt nog tot en met zaterdag 26 februari uit met de tentoonstelling ‘Brand’ in de bib van Izegem. Centraal staat de strijd tegen censuur.

 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Stad Izegem en horeca verwelkomen De Ronde van Vlaanderen met aperitief, muziek en groot scherm: “We gaan er een groot wielerfeest van maken”
  PREMIUM

  Stad Izegem en horeca verwelko­men De Ronde van Vlaanderen met aperitief, muziek en groot scherm: “We gaan er een groot wieler­feest van maken”

  Als de Ronde van Vlaanderen op zondag 2 april door het centrum van Izegem rijdt zal dat niet onopgemerkt voorbij gaan. De stad Izegem en drie horecabazen slaan de handen in elkaar om er een wielerfeest van formaat van te maken. De Korenmarkt wordt tijdens de APEROnde dé plaats om van Vlaanderens Mooiste te genieten. Ontdek hieronder wat ze allemaal in petto hebben.
  Izegem