Televic in Izegem.
Volledig scherm
Televic in Izegem. © Maxime Petit

Televic neemt productgamma van Duits koptelefoonbedrijf over

IzegemHet Izegemse bedrijf Televic, dat onder andere intercomsystemen voor op treinen maakt, neemt het UNITE-productgamma over van het Duitse koptelefoonbedrijf Beyer Dynamic.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Kapster Rania huurt voortaan stoel bij Philip Coiffure: “Door de stijgende energiekosten is dit de toekomst”
  PREMIUM

  Kapster Rania huurt voortaan stoel bij Philip Coiffure: “Door de stijgende energiekos­ten is dit de toekomst”

  Voortaan knippen, kleuren en brushen Rania Xouras (43) van Rania’s Hairstudio en Philip Noppe (60) van Philip Coiffure onder één dak. Nadat Rania er niet in slaagde om een overnemer te vinden voor haar salon langs de Sint-Amandsstraat, klopte ze aan bij Philip met de vraag of ze een stoel kon huren in zijn kapperszaak aan de Onze-Lieve-Vrouwemarkt. “We werken elk volledig zelfstandig maar op dezelfde plek. Dit wordt volgens ons de toekomst”, aldus Philip die dankzij de samenwerking plots weer oude bekenden over de vloer ziet komen.
  Roeselare
 1. Burgemeesters reageren op definitieve tracé van Ventilushoogspanningslijn: “Ik ben hier niet onverdeeld gelukkig mee, nee”
  PREMIUM

  Burgemees­ters reageren op definitie­ve tracé van Ventilus­hoog­span­nings­lijn: “Ik ben hier niet onverdeeld gelukkig mee, nee”

  De Vlaamse Regering heeft het tracé van de Ventilushoogspanningslijn, die energie van de windmolenparken op zee aan land moet brengen, definitief vastgelegd. De CD&V-burgemeesters van de getroffen gemeentes blijven achter met gemengde gevoelens, maar ook N-VA-burgemeester Bert Maertens zit met twijfels. “Ik ben hier niet onverdeeld gelukkig mee, nee.” Burgemeester Marc Doutreluingne (Open Vld) vindt het dan weer een eerlijk voorstel.
  Izegem
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.