Beelden uit de zomerexpo van Eperon d'Or in Izegem.
Volledig scherm
Beelden uit de zomerexpo van Eperon d'Or in Izegem.

Studenten uit Roeselare en Sint-Niklaas exposeren in Eperon d’Or

Izegem / RoeselareIn het Izegemse stadsmuseum Eperon d’Or loopt nog tot en met 12 september een tijdelijke tentoonstelling met werk van studenten van d’Academie van Sint-Niklaas en Syntra West in Roeselare.

  1. Na vroeggeboorte van Achilles willen Ellen en Jurgen hun klanten bedanken voor steun en begrip: “Naar aanleiding van zijn eerste verjaardag geven wij 500.000 euro weg”
    PREMIUM
    Roeselare

    Na vroegge­boor­te van Achilles willen Ellen en Jurgen hun klanten bedanken voor steun en begrip: “Naar aanleiding van zijn eerste verjaardag geven wij 500.000 euro weg”

    17 december wordt een bijzondere dag voor Ellen Denoo en Jurgen Vanbiervliet, zaakvoerders van het Roeselaarse Kapsalon Chic. Die dag wordt hun oudste zoon Arthur 7, terwijl het dan ook exact één jaar geleden is dat de kleine Achilles op amper 24 weken werd geboren. Die dubbele verjaardag willen Ellen en Jurgen nu aangrijpen om hun klanten te bedanken voor alle steun en begrip via een bijzondere actie. “We verdelen 1.000 verjaardagskaarten die elk 500 euro waard zijn”, zegt het koppel.