Mieke Borret van Driemo met het stripverhaal op de plaats waar project De Hazelaar zal verrijzen.
Volledig scherm
Mieke Borret van Driemo met het stripverhaal op de plaats waar project De Hazelaar zal verrijzen. © Driemo

Stripverhaal zet nieuw woonpark De Hazelaar in de kijker

IzegemWaarom een reclamefolder of billboard gebruiken om je woonproject in de kijker te plaatsen als dat ook kan met… een stripverhaal? Dat is precies wat bouwgroep Driemo heeft gedaan om zijn toekomstig woonpark De Hazelaar in de kijker te zetten.

  1. De favorieten in West-Vlaanderen van VTM-journaliste Julie Colpaert: “Op café in De Oude Sint-Pieter, familiegeschiedenis opsnuiven in Eperon d’Or”
    PREMIUM
    Izegem

    De favorieten in West-Vlaanderen van VTM-journalis­te Julie Colpaert: “Op café in De Oude Sint-Pie­ter, familiege­schie­de­nis opsnuiven in Eperon d’Or”

    Als reporter brengt Julie Colpaert voor VTM NIEUWS bijna dagelijks verslag uit over wat er reilt en zeilt in onze wereld, maar is ze niet aan het werk dan komt ze graag tot rust in West-Vlaanderen. De journaliste heeft dan ook Izegemse roots en maakt er geen geheim van dat ze enkele plekjes in haar geboortestad heeft waar ze graag over de vloer komt. Vanaf dinsdag 27 september doet ze ook een gooi naar de titel van Allerslimste Mens ter Wereld, maar niet voor ze eerst nog enkele vaste adresjes met ons deelt.