Rechtbank
Volledig scherm
Rechtbank © Henk Deleu

“Sterf hoer, ik kom je vermoorden”: Man (34) voor rechter na doodsbedreigingen aan bewindvoerder

Izegem / RoeselareEen 34-jarige man uit Izegem stuurde zo’n 1.000 bedreigende e-mails met doodsbedreigingen aan zijn bewindvoerder. De boodschappen die hij stuurde waren niet mis te verstaan. “Ik ga je ogen uitsnijden, er zullen doden vallen”, schreef hij onder andere in de mails.

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Stad Izegem en horeca verwelkomen De Ronde van Vlaanderen met aperitief, muziek en groot scherm: “We gaan er een groot wielerfeest van maken”
  PREMIUM

  Stad Izegem en horeca verwelko­men De Ronde van Vlaanderen met aperitief, muziek en groot scherm: “We gaan er een groot wieler­feest van maken”

  Als de Ronde van Vlaanderen op zondag 2 april door het centrum van Izegem rijdt zal dat niet onopgemerkt voorbij gaan. De stad Izegem en drie horecabazen slaan de handen in elkaar om er een wielerfeest van formaat van te maken. De Korenmarkt wordt tijdens de APEROnde dé plaats om van Vlaanderens Mooiste te genieten. Ontdek hieronder wat ze allemaal in petto hebben.
  Izegem