De tyfoon hield eind vorig jaar lelijk huis op de Filipijnen.
Volledig scherm
De tyfoon hield eind vorig jaar lelijk huis op de Filipijnen. © rv

Stad schenkt na doortocht dodelijke tyfoon noodhulp aan Filipijnen

IzegemOp advies van de Noord-Zuidraad geeft de stad Izegem 2.000 euro noodhulp aan een project in de Filipijnen. “Het land werd eind vorig jaar bijzonder zwaar getroffen door een tyfoon”, zegt schepen van Noord-Zuidbeleid Kurt Himpe.

 1. Vzw Victor opent Autitheek West-Vlaanderen: "Want het vinden van geschikte en betrouwbare informatie rond autisme is vaak een hele zoektocht"

  Vzw Victor opent Autitheek West-Vlaanderen: "Want het vinden van geschikte en betrouwba­re informatie rond autisme is vaak een hele zoektocht"

  Vzw Victor, de thuisbegeleidingsdienst voor personen met autisme en hun gezin, pakt uit met de Autitheek West-Vlaanderen. Dit nieuw informatiecentrum over autisme en autisme gerelateerde onderwerpen is ondergebracht in de nieuwe thuis van de vzw langs de Iepersestraat in Roeselare en voor iedereen toegankelijk. “We bieden naast boeken ook sensorisch materiaal en educatieve hulpmiddelen aan om uit te testen”, aldus het team van vzw Victor.
  Roeselare
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.