De kinderen van de verschillende speelpleinen kwamen op de laatste dag bijeen aan het JOC voor een slotfeest.
Volledig scherm
De kinderen van de verschillende speelpleinen kwamen op de laatste dag bijeen aan het JOC voor een slotfeest. © VDI

Speelpleinwerking lokte voorbije zomer 1.223 kinderen

De speelpleinwerking op verschillende locaties in de stad heeft de voorbije twee maanden 1.223 deelnemende kinderen gelokt. Dit jaar liep de werking aan het JOC, op de Bosmolens, in Kachtem en in Emelgem. 

0 reacties

 1. Zo VeloVeilig is Izegem: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Izegem

  Zo VeloVeilig is Izegem: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Izegem hebben 61 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Internationale balletdanser Frederik (40) gaat met pensioen: “Maar eerst nog eens schitteren voor eigen publiek”
  PREMIUM
  Izegem

  Internatio­na­le balletdan­ser Frederik (40) gaat met pensioen: “Maar eerst nog eens schitteren voor eigen publiek”

  Hij stond met het prestigieuze Malandain Ballet van Biarritz jarenlang op podia in binnen- en buitenland, maar vanaf september maakt Frederik Deberdt (40) uit Izegem de switch van voor naar achter de schermen. Hij gaat met pensioen als danser en gaat als balletmeester aan de slag. Voor het zover is, neemt hij afscheid met een laatste voorstelling voor ‘zijn’ Izegemse publiek.
 3. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.