De Skyline Arena van Mandel United is te klein voor de sportieve ambities die de Franse investeerders voorop stellen.
Volledig scherm
De Skyline Arena van Mandel United is te klein voor de sportieve ambities die de Franse investeerders voorop stellen. © VDI

Skyline Arena te klein voor overname KFC Mandel United door Franse investeerders: “Nog op zoek naar alternatieve locatie”

IzegemEen Franse investeringsgroep wil de Izegemse voetbalclub KFC Mandel United overnemen, maar struikelblok blijkt het vinden van een goede locatie. De Skyline Arena waar de club uit eerste nationale nu speelt, blijkt te klein voor de sportieve ambities van de potentiële investeerders.

 1. Internationale kunst in beeldhouwatelier Het Kapsalon

  Internatio­na­le kunst in beeldhouwa­te­lier Het Kapsalon

  In beeldhouwatelier Het Kapsalon van Piet Duthoit in de Ardooisestraat 124 loopt vanaf zaterdag 27 april een tentoonstelling met werk van internationale kunstenaars. Op een terrein van vijftienduizend vierkante meter kun je werk zien van Argentijn Fernando Suarez, de Nederlander Bert Frijns, Veerle De Vos uit Avelgem en Piet Duthoit zelf. De werken variëren van keramiek, brons en polyester tot beeldhouwwerken en glazen. Bezoekers kunnen een uitgestippeld wandelpad langs de kunstwerken volgen. De tentoonstelling is te bezichtigen op 27 en 28 april, 1, 4, 5, 11 en 12 mei en dat van 14 tot 19 uur.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen