Sport Midwest-voorzitter Kurt Windels,  bestuurslid Ria Beeusaert-Pattyn en Annelies Schelpe van de Izegemse sportdienst;
Volledig scherm
Sport Midwest-voorzitter Kurt Windels, bestuurslid Ria Beeusaert-Pattyn en Annelies Schelpe van de Izegemse sportdienst; © vdi

Senioren kunnen zomer lang sporten tijdens Ronde van Midwest: “Van doelschieten tot zwemmen”

Izegem / Ingelmunster / RoeselareDe pandemie laat een nieuwe editie van de West-Vlaamse Seniorensportdag nog niet toe, maar met de Ronde van Midwest is er wel een mooi alternatief gecreëerd. 55-plussers kunnen een hele zomer in zestien gemeentes aan verschillende sportieve activiteiten deelnemen.

  1. Wateroverlast treft ook camping van Roeselarenaars Severine en Stijn in Hotton: “Negen blokhutten rijp voor de schroot”
    PREMIUM
    Roeselare/Rumbeke

    Waterover­last treft ook camping van Roeselaren­aars Severine en Stijn in Hotton: “Negen blokhutten rijp voor de schroot”

    De extreme wateroverlast in het oosten van ons land heeft ook camping LaBrise in Hotton niet gespaard. Het water heeft het hele terrein blank gezet. De Roeselaarse uitbaters Severine Santy (45) en Stijn Remmerie (48) bieden momenteel onderdak aan een tiental kampeerders die wachten op evacuatie. Onder andere hun blokhutten zijn zwaar beschadigd en dreigen te verschuiven. “De financiële impact zal nog groter worden, omdat we wellicht pas in augustus weer operationeel zullen zijn.”