Elias Rommens (rechts) vormt met Willem Helsmoortel DJ-duo Tuff Luv.
Volledig scherm
PREMIUM
Elias Rommens (rechts) vormt met Willem Helsmoortel DJ-duo Tuff Luv. © vdi

Schooldirecteur Elias ontpopt zich als ene helft van DJ-duo Tuff Luv: “Volgend schooljaar geef ik wellicht een workshop aan leerlingen”

Rumbeke / IzegemEen schooldirecteur die dit weekend plaatjes draait op het nieuwe dancefestival Speelkwartier: op papier is het alvast een goede match, maar wie verder kijkt ziet wel meer gelijkenissen tussen het beroep en de hobby van Elias Rommens (31), die met goede vriend Willem Helsmoortel (36) DJ-duo Tuff Luv vormt. “Leerlingen vinden mijn hobby wel leuk, dus volgt er straks wellicht een DJ-workshop in de middagpauze.”

  1. Kraamcentrum ‘de wieg’ informeert toekomstige en jonge ouders
    Roeselare

    Kraamcen­trum ‘de wieg’ informeert toekomsti­ge en jonge ouders

    Kraamcentrum ‘de wieg’, een initiatief van Thuiszorg Familiezorg, organiseert op vrijdag 21 oktober 2022 gratis infosessies voor toekomstige en jonge ouders. Tussen 16.30 en 17.45 uur krijg je er tips voor een rustige kraamtijd, van 18 tot 19.30 uur wordt de zin en onzin van bepaalde babyspullen, en dus wat je echt nodig hebt, toegelicht. Inschrijven voor deze sessies kan via www.dewieg.be. Het Kraamcentrum vind je langs de leenstraat 31 in Roeselare. Tijdens je bezoekje krijg je ook alle info over wat de kraamverzorgende, vroedvrouw of vrijwilliger thuis kunnen betekenen tijdens de zwangerschap of na de geboorte.