Sandy Terryn heeft met 'Wachten op het Einde' een nieuw boek uit, waarin onder andere de teloorgang van christelijke waarden aan bod komt.
Volledig scherm
Sandy Terryn heeft met 'Wachten op het Einde' een nieuw boek uit, waarin onder andere de teloorgang van christelijke waarden aan bod komt. © vdi

Sandy heeft met ‘Wachten op het einde’ tweede roman klaar : “Teloorgang van christelijke waarden onder de loep”

IzegemIn 2036 is Daniël Lambert nog een van de laatst overgebleven ‘echte’ Vlaamse katholieken. België is opgeheven en ingelijfd als Amerikaanse staat. In die wereld, die door enkele rijken geregeerd wordt, krijgt hij een veroordeling tot re-integratie. Die opmerkelijke premisse is wat Sandy Terryn in zijn tweede boek ‘Wachten op het einde’ belooft.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.