Ringo Demeester (41)
Volledig scherm
PREMIUM
Ringo Demeester (41) © rv

Ringo (41) sterft onder bestelwagen nadat krik los komt: “Een vriend zou hem helpen, maar hij kon niet wachten om eraan te werken”

Pittem / IzegemEen tragisch ongeval bij herstellingen aan zijn bestelwagen kostte Ringo Demeester (41) uit Izegem woensdagavond het leven. Ringo krikte zijn bestelwagen op de oprit langs de Meulebekestraat in Pittem op en kroop er onder. Maar de krik begaf het en Ringo overleefde het niet. “Ik kan amper geloven wat er gebeurd is, hij was een leutemaker en harde werker”, vertelt zijn vriendin Saidja Marvellie.

  1. Dovy Natourcriterium herdenkt slachtoffers noodweer en prijst vaccinatievrijwilligers: “Kracht van de koers, de vrijwilligers en de solidariteit”
    Roeselare

    Dovy Natourcri­te­ri­um herdenkt slachtof­fers noodweer en prijst vaccinatie­vrij­wil­li­gers: “Kracht van de koers, de vrijwilli­gers en de solidari­teit”

    Het elfde Dovy Natourcriterium, gewonnen door groene trui Mark Cavendish, zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als de warmste editie tot nu toe. Niet alleen door de zomerse temperaturen, maar eveneens dankzij een beklijvende minuut stilte om de slachtoffers van het recente noodweer te herdenken en een symbolisch dankjewel aan de vele vrijwilligers in het vaccinatiecentrum door één van hen het startschot te laten geven.