Zaalverantwoordelijke Frederick Slock met broers Stijn en Bart Hoornaert presenteren het picknickmenu voor frigoboxtoeristen waar Vonk mee uitpakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Zaalverantwoordelijke Frederick Slock met broers Stijn en Bart Hoornaert presenteren het picknickmenu voor frigoboxtoeristen waar Vonk mee uitpakt. © vdi

RESTOTIP: Gastrobar Vonk maakt van jou een frigoboxtoerist

KachtemGastrobar Vonk was amper vijf weken open toen de horeca opnieuw verplicht dicht moest, maar broers Bart en Stijn Hoornaert bleven niet bij de pakken zitten. Ze kwamen geregeld met heerlijke takeaway-gerechten op de proppen. Zaterdag mogen de terrasjes buiten, maar Vonk kiest er bewust voor om nog geen klanten te ontvangen. Wél kiest ze voor een origineel picknickmenu, geserveerd in een handige…frigobox.

 1. Jaloerse zestiger die gps-tracker op auto van ex-vriendin hing, riskeert vier maanden cel
  Ingelmunster/Meulebeke

  Jaloerse zestiger die g­ps-trac­ker op auto van ex-vrien­din hing, riskeert vier maanden cel

  Telefoontjes, rond de woning hangen, haar met de auto volgen, zelfs een gps-tracker op haar auto hangen,… Na het einde van een korte relatie bleef een 63-jarige man uit Ingelmunster zijn ex-vriendin lastig vallen. Daarom stond hij woensdag voor de rechtbank in Kortrijk terecht voor belaging. “Het is gedaan, ik wil haar uit mijn leven verbannen”, trok de man voor de rechter definitief een streep onder de gebeurtenissen.
 2. Loonwerker lekt al voor de derde keer in twee weken hydraulische olie op de weg: “Zelfs uit een nieuwe sproeimachine… hoe kan dat nu?”
  PREMIUM
  Ardooie

  Loonwerker lekt al voor de derde keer in twee weken hydrauli­sche olie op de weg: “Zelfs uit een nieuwe sproeima­chi­ne… hoe kan dat nu?”

  Filip Verkindere (61) uit Ardooie moest dinsdagavond voor de derde keer in twee weken de brandweer bellen omdat er hydraulische olie lekte uit zijn sproeimachine. “Na de eerste keer kocht ik een nieuwe sproeimachine. 300.000 euro heeft die me gekost. Maar ondertussen is het weer twee keer in elf dagen gebeurd”, zucht de man. Leverancier Delvano uit Hulste onderzoekt het probleem.