Zaal Tijl opent de deuren op 11 en 12 september
Volledig scherm
Zaal Tijl opent de deuren op 11 en 12 september © RV

Registratie voor fotoshoot in Izegemse cinemazaal Tijl geopend

IzegemVanaf vandaag kunnen beroeps- en amateurfotografen zich registreren voor een eenmalige fotoshoot op een unieke erfgoedlocatie. Op zaterdag 10 en zondag 11 september opent de voormalige cinemazaal Tijl namelijk nog eens de deuren.

 1. Families bewoners reageren verdeeld na infomoment rusthuismoorden: “Het bestuur verstopt zich achter zwijgplicht, maar had ons op zijn minst op de hoogte moeten brengen”
  PREMIUM
  Oostrozebeke

  Families bewoners reageren verdeeld na infomoment rusthuis­moor­den: “Het bestuur verstopt zich achter zwijg­plicht, maar had ons op zijn minst op de hoogte moeten brengen”

  Het gemeentebestuur en de directie van woonzorgcentrum Rozenberg hebben maandagavond de familieleden van hun bewoners samen gebracht om de nasleep van de rusthuismoorden met hen te bespreken. Zij zaten met veel vragen, maar er kwam volgens hen niet overal een afdoend antwoord op en dat zorgde nadien toch voor wrevel. Anderen blijven het woonzorgcentrum en het personeel dan weer onvoorwaardelijk steunen.
 2. Katapulteer jezelf terug naar de middeleeuwen, vier de vrede of ga uit je dak met Metejoor en Admiral Freebee: dit zijn onze weekendtips voor Zuid-West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Katapul­teer jezelf terug naar de middeleeu­wen, vier de vrede of ga uit je dak met Metejoor en Admiral Freebee: dit zijn onze weekend­tips voor Zuid-West-Vlaanderen

  Nog geen plannen voor het weekend? Het zuiden van onze provincie biedt dit weekend heel wat mogelijkheden voor een leuke uitstap. De muziekliefhebber kan terecht in Izegem, de Bourgondiër daarentegen in Zonnebeke. De cultuurfanaten krijgen drie expo’s voorgeschoteld, terwijl je in Ieper de vrede kan vieren. Keer je liever eens terug in de tijd? Dan moet je in Westrozebeke zijn. Veel plezier!