Voormalig Europees president en bekend haikuliefhebber Herman Van Rompuy mocht de prijs mee overhandigen aan Rahaf.
Volledig scherm
Voormalig Europees president en bekend haikuliefhebber Herman Van Rompuy mocht de prijs mee overhandigen aan Rahaf. © rv

Rahaf in de prijzen op internationale haikuwedstrijd

IzegemLeerlinge Rahaf Awad van middelbare school Atheneum Bellevue is in de prijzen gevallen op een internationale haikuwedstrijd van Professeurs de Français en Flandre.

 1. Zijn ballonnen fleurden tal van huwelijken op, nu kiest Anthony zelf voor de liefde
  PREMIUM
  Roeselare

  Zijn ballonnen fleurden tal van huwelijken op, nu kiest Anthony zelf voor de liefde

  Hij fleurde de kampioenenviering van Club Brugge op en zorgde voor dat feestelijk extraatje tijdens het huwelijk van Debby Pfaff, maar nu laat Anthony Jacobs (46) van Jacobs Ballonnen zijn zaak na 13 jaar over. De speciaalzaak in ballondecoraties bracht Anthony de liefde voor wie hij straks opnieuw naar de zee verkast. “Ik ga er aan de slag als havenarbeider en dat is helaas niet te combineren met de ballonnen”, aldus Anthony.
 2. IVIO vervroegt huisvuilophaling door aangekondigde hitte
  Ardooie/Izegem/Tielt

  IVIO vervroegt huisvuilop­ha­ling door aangekon­dig­de hitte

  Deze week wordt er opnieuw zeer warm weer verwacht tot boven de 30 graden. Hierdoor heeft afvalintercommunale IVIO, actief in Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lendelede, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede en Tielt, beslist om de huisvuil ophaling een uur vroeger te starten. Dit vanaf 5 in plaats van vanaf 6 uur. Ze vragen dan ook aan alle burgers om op woensdag 10, donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus het huisvuil, PMD en/of papier en karton voor 5 uur buiten te zetten.