Piet Salomez met twee bieren uit zijn gamma: Winters Kruidenbier en Iseghems Oud Bruin.
Volledig scherm
Piet Salomez met twee bieren uit zijn gamma: Winters Kruidenbier en Iseghems Oud Bruin. © VDI

Piet doekt na vijftien jaar brouwerij Het Alternatief op

Na vijftien jaar valt het doek over brouwerij ’Het Alternatief van Izegemnaar Piet Salomez (58). Vooral het vele werk dat naast het bier brouwen kwam kijken doet hem beslissen om er nu mee te stoppen.

 1. 40-tal supporters zien Knack Roeselare vanop Schiervelde stunten in heenwedstrijd Europese CEV-finale: “Taxi voor volgende week is al geboekt"

  40-tal supporters zien Knack Roeselare vanop Schiervel­de stunten in heenwed­strijd Europese CEV-finale: “Taxi voor volgende week is al geboekt"

  “Een sublieme match! Dat hadden we nooit verwacht.” Aan het woord is Stijn Couvreur, sinds jaar en dag supporter van Knack Roeselare. Samen met een 40-tal andere supporters zag hij woensdagavond vanop Schiervelde hoe zijn geliefde volleyteam de heenwedstrijd van de Europese CEV-finale bij de Italiaanse topclub Modena won met 0-3. De terugwedstrijd volgt woensdag in Roeselare. “Volgende week is er hier sowieso een groots feest!”
  Roeselare
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.