Peter Verscheure en Jo Onraedt zijn Laureaat van de Arbeid in Izegem.
Volledig scherm
Peter Verscheure en Jo Onraedt zijn Laureaat van de Arbeid in Izegem. © rv

Peter en Johan zijn Laureaat van de Arbeid

IzegemSlager Peter Verscheure en boekhouder Jo Onraedt zijn door de stad Izegem gehuldigd als Laureaat van de Arbeid.

 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. Jean-Pierre Deven stopt met politiek en geeft schepensjerp terug aan voorgangster: “Ik heb rust nodig en die vind je niet in het jachtig bestaan dat ik nu leid.”
  PREMIUM
  Ingelmunster

  Jean-Pier­re Deven stopt met politiek en geeft schepens­jerp terug aan voorgang­ster: “Ik heb rust nodig en die vind je niet in het jachtig bestaan dat ik nu leid.”

  Twee jaar na zijn aanstelling als cultuurschepen gooit Jean-Pierre Deven de handdoek in de ring. De stichter van het Labadoux-festival stopt door gezondheidsproblemen met de politiek. Opvallend: zijn bevoegdheden keren na de zomer terug naar zijn voorgangster Nadine Verheye, die er in volle coronaperiode mee stopte. Nu ziet ze het alsnog zitten terug te keren naar het politieke toneel.