Het personeel van de Sint-Jozefskliniek kreeg enkele piñata’s en een schrift met tekeningen van Prizma Middenschool de Pélichy.
Volledig scherm
Het personeel van de Sint-Jozefskliniek kreeg enkele piñata’s en een schrift met tekeningen van Prizma Middenschool de Pélichy. © VDI

Personeel Sint-Jozefskliniek krijgt piñata’s in de vorm van coronavirus om even te ontladen

IzegemDe eerstejaars van Prizma Middenschool de Pélichy hebben het personeel van de Sint-Jozefskliniek dinsdagvoormiddag enkele originele geschenkjes overhandigd. Om hen te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis schonken ze hen enkele zelfgemaakte piñata’s, maar ze maakten ook een boek met mooie tekeningen en een dansfilmpje.

 1. Elies (20) ontwerpt aanpasbare schoen uit oude fietsbanden: “Van sneaker naar klassieke stapper in een handomdraai”
  Izegem / Gent

  Elies (20) ontwerpt aanpasbare schoen uit oude fietsban­den: “Van sneaker naar klassieke stapper in een handom­draai”

  Hou je van een hippe sneaker, maar kan ook een stijlvolle ‘nette’ schoen je bekoren? Of wissel je graag geregeld van exemplaar, maar puilt je schoenenkast nu al uit? Dan hebben Elies Roelens (20) en zeven medestudenten een oplossing voor jou. Met Reshoe hebben ze een duurzame schoen ontworpen die uit twee delen bestaat: een basisframe gemaakt van fietsbanden en de aanpasbare bekleding, gemaakt van restjes stof afkomstig van meubel- en stoffabrikanten.
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten