Op huizenjacht in … Izegem: “Ook veel instapklare woningen in de stad van bustels en skoen”

IzegemBenieuwd hoeveel een huis gemiddeld kost in jouw gemeente? Bekijk het in onze woontoolOp zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in iedere provincie op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week zijn we te gast in Izegem en laten we ons rondleiden door Chanelle, van vastgoedkantoor Immo Francois.

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Winkel Koerse ook met boerenpaarden, vier gasten in de dubbelsulky en het eerste leerjaar dat loopt met zelfgemaakte paardjes
  SINT-ELOOIS-WINKEL

  Winkel Koerse ook met boerenpaar­den, vier gasten in de dubbelsul­ky en het eerste leerjaar dat loopt met zelfgemaak­te paardjes

  De weersvoorspellingen voor dinsdagnamiddag Winkel Koerse zijn gunstig. Vorig jaar regende het en werd het zand op het parcours in de Gullegemsestraat modder. Ondertussen ging de jury op zoek naar de mooist versierde wijk of straat. Er zijn weer veertig deelnemers. De punten lagen ook dit jaar zeer dicht bij elkaar. Er werd dit jaar gekeurd naar drie criteria: creativiteit, originaliteit en samenwerking.