De rechtbank in Kortrijk.
Volledig scherm
De rechtbank in Kortrijk. © LSI

Onverbeterlijke (fietsen)dief krijgt vijftien maanden effectief

Manolito R. moet vijftien maanden naar de gevangenis omdat hij fietsen stal en die doorverkocht. De man werd in het verleden al veroordeeld. Hij moet ook een boete betalen van 800 euro.

0 reacties

 1. Studenten schrijven elkaar al maanden brieven, maar ontmoeten elkaar pas straks voor het eerst
  Izegem

  Studenten schrijven elkaar al maanden brieven, maar ontmoeten elkaar pas straks voor het eerst

  Dat academies uit het Deeltijds Kunstonderwijs uitblinken in enthousiasme en originaliteit, wordt dit weekend nog maar eens bewezen. Het gaat om een unieke samenwerking tussen de klassen Creatief Schrijven van Kunstacademie Torhout en Art’Iz, kunstacademie regio Izege . Hun schrijfstudenten bereiken dan immers de eindmeet van een uniek parcours dat ze samen in september 2020 hebben aangevat.
 2. Zomerbar Kastello verhuist naar kasteelvijver op domein Ter Wallen: “Voortaan ook lunch of diner mogelijk”
  Izegem

  Zomerbar Kastello verhuist naar kasteelvij­ver op domein Ter Wallen: “Voortaan ook lunch of diner mogelijk”

  Zomerbar Kastello strijkt vanaf vrijdag 11 juni voor het tweede jaar op rij neer in het groene domein van kasteel Ter Wallen. Dit keer krijgt de bar een nog idyllischer plaatsje in de groene long van 4,5 hectare, namelijk vlak aan de oevers van de kasteelvijver. Het culinaire aspect wordt uitgebreid en dus zul je er voortaan ook een hapje kunnen eten. Je zult er ook de matchen van de Rode Duivels op acht schermen kunnen volgen.”