Een sfeerbeeld van Il Nikko d'Oro in 2018.
Volledig scherm
Een sfeerbeeld van Il Nikko d'Oro in 2018. © Nikko Cycling Team

Officieus WK Tijdrijden voor ploegen Il Nikko d’Oro palmt Izegem in

IzegemNa een jaartje uitstel door de pandemie is Il Nikko d’Or nu zaterdag 18 september terug van weggeweest. Het officieus wereldkampioenschap tijdrijden voor amateurploegen palmt van 10 tot 18 uur de Sint-Rafaëlwijk in.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Ingelmunster wil enkel lokale bedrijven op Bekaert-site, maar stuit op njet van gouverneur
  Ingelmunster

  Ingelmun­ster wil enkel lokale bedrijven op Be­kaert-si­te, maar stuit op njet van gouverneur

  Bijna een jaar nadat staaldraadproducent Bekaert aankondigde de Ingelmunsterse vestiging te sluiten, is er getouwtrek ontstaan over de toekomst van het terrein. Het gemeentebestuur en de West-Vlaamse Intercommunale willen de site voorbehouden voor lokale bedrijven, maar gouverneur Carl Decaluwé heeft die beslissing vernietigd na een klacht van Bekaert. Het bedrijf wil die lokale beperking weg en hoopt zo een grotere groep kandidaat-kopers te vinden.
 2. Binnenspeeltuin Mini World moest op HLN.be lezen dat ze opnieuw op slot moeten: “We voelden de bui hangen, maar het is onbegrijpelijk dat we dit via de pers moesten vernemen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Binnen­speel­tuin Mini World moest op HLN.be lezen dat ze opnieuw op slot moeten: “We voelden de bui hangen, maar het is onbegrijpe­lijk dat we dit via de pers moesten vernemen”

  Filip De Prest en Cindy Vertoont van de Roeselaarse binnenspeeltuin Mini World zitten in zak en as sinds ze zaterdagochtend via HLN.be vernamen dat ze hun zaak stante pede moeten sluiten in de strijd tegen het coronavirus. Dat terwijl er vrijdag met geen woord gerept werd over de binnenspeeltuinen tijdens de persconferentie na het Overlegcomité. “Het kan toch niet dat we dit moesten vernemen via de pers? Voor het tweede jaar op rij dicht moeten blijven tijdens onze topperiode is keihard”, aldus Filip.