Het nieuwe speelplein aan het eind van de Mercuriusstraat.
Volledig scherm
Het nieuwe speelplein aan het eind van de Mercuriusstraat. © vdi

Nieuw speelpleintje heet De Speelplaneet

IzegemHet nieuwe speelpleintje aan het eind van de Mercuriusstraat heet voortaan De Speelplaneet. Dat hebben kinderen uit de buurt op een inspraakmoment mogen beslissen.

 1. Chronisch zieke Lotte (9) maakt dankzij Make-A-Wish reuzengrote eenhoorntaart: “Het bakken begon als afleiding tussen de ziekenhuisbezoeken door”
  PREMIUM
  Wielsbeke/Roeselare

  Chronisch zieke Lotte (9) maakt dankzij Ma­ke-A-Wish reuzengro­te eenhoorn­taart: “Het bakken begon als afleiding tussen de ziekenhuis­be­zoe­ken door”

  Dankzij Make-A-Wish en de bakkersopleiding van het MSKA Roeselare ging zondag een hartenwens in vervulling voor de negenjarige Lotte Vercruysse uit Wielsbeke. “Onze meid houdt van bakken”, vertelt mama Celine. “Ze wou net zo’n spectaculaire taart maken zoals in Bake Off Vlaanderen, met eenhoorns en regenbogen.” Het resultaat mocht gezien worden.
 2. Ravy Truchot, de nieuwe voorzitter van FC Mandel United : “Zo snel mogelijk stap naar profvoetbal zetten”
  voetbal eerste nationale

  Ravy Truchot, de nieuwe voorzitter van FC Mandel United : “Zo snel mogelijk stap naar profvoet­bal zetten”

  Ter gelegenheid van de eerste competitiematch in eigen huis tegen het Waalse Visé tekende de nieuwe voorzitter van FC Mandel United, de 49-jarige Fransman Ravy Truchot, present in de Izegemse Skyline Arena. Hij zag zijn nieuwe ploeg na een prima en hoogstaande partij met 1-2 kopje-onder gaan. Voor aanvang van de match deed hij zijn plannen met Mandel United uit de doeken.