Marijke wil andere mensen waarschuwen, zodat ze niet in dezelfde val trappen.
Volledig scherm
Marijke wil andere mensen waarschuwen, zodat ze niet in dezelfde val trappen. © VDI

Marijke is door ‘één-centtruc’ 3.100 euro kwijt op 2dehands.be: “Trap niet in dezelfde val”

De verkoop van een paar sportschoenen op verkoopplatform 2dehands.be zal Marijke Ameye nog lang heugen. Ze werd het slachtoffer van oplichting nadat ze via een externe link één eurocent moest betalen, om te bewijzen dat ze ter goeder trouw was. Op die manier konden onbekenden haar 3.100 euro aftroggelen door online allerlei aankopen te doen. Met haar verhaal hoopt ze andere te waarschuwen voor deze praktijken.

  1. Biersommelier Belinda pakt uit met nieuw concept voor haar biertuin: “Uitsluitend evenementen met foodpairing met bier (en wijn) als rode draad”
    Beveren

    Biersomme­lier Belinda pakt uit met nieuw concept voor haar biertuin: “Uitslui­tend evenemen­ten met foodpai­ring met bier (en wijn) als rode draad”

    De pop-upbiertuin van Bevers biersommelier Belinda Eelbode zet vanaf 1 augustus de poort langs de Nieuwe Wijkstraat 14 weer wagenwijd open. Al kiest Belinda deze zomer noodgedwongen voor een nieuw concept. Zomaar langs lopen om er te proeven van artisanale biertjes en bijpassende hapjes zit er dit jaar niet in. Daarentegen pakt Belinda uit met een reeks evenementjes met een gemeenschappelijke rode draad: foodpairing met bier en/of wijn. Ook de 200ste verjaardag van Brouwerij Rodenbach is in de biertuin nooit ver weg.