Steekpartij Rijksweg Izegem
Volledig scherm
Steekpartij Rijksweg Izegem © Alexander Haezebrouck

Man kritiek na steekpartij op Rijksweg in Izegem, dader snel na de feiten gevat

IzegemOp de Rijksweg in Izegem deed zich zondagavond om een nog onbekende reden een steekpartij voor. Het slachtoffer, dat te voet zou geweest zijn en in levensgevaar verkeert, werd aangevallen door een man die reed in een auto met Poolse nummerplaat. De politie kon intussen een verdachte arresteren. 

 1. Ruth (22) steunt met bier Copain & Copine strijd tegen borstkanker
  Meulebeke

  Ruth (22) steunt met bier Copain & Copine strijd tegen borstkan­ker

  Speciale mijlpaal voor huisbrouwerij Klondiker, dat de kaap van meer dan twintig eigen bieren gerond heeft. Nieuwste brouwsel Copain & Copine is niet zomaar een nieuw biertje in de rij, maar bedacht en ontworpen door Ruth Cnockaert (22), dochter van brouwer Dirk. Ze nam het design en de branding voor het bier op zich en wil met de verkoop Think Pink steunen. Niet zomaar een goed doel, want mama Kathleen streed zelf lange tijd tegen borstkanker.
 2. Bijna 40 procent van de Pittemnaars staat open voor fusie: Ardooie is gedroomde partner, Tielt roept meeste weerstand op
  Pittem

  Bijna 40 procent van de Pittem­naars staat open voor fusie: Ardooie is gedroomde partner, Tielt roept meeste weerstand op

  39,4 procent van de Pittemnaars zou een fusie met een andere gemeente wel zien zitten. Dat blijkt uit de resultaten van een nieuwe fusie-enquête van Nieuw Pittem-Egem. Anderzijds is 33,2 procent absoluut tegenstander. “In 2020, toen we voor het eerst een vergelijkbare enquête lanceerden, was amper 28 procent voorstander”, aldus Christophe Vancoillie van NPE. “De geesten zijn duidelijk gerijpt.”