Enkele leden van Life Danscenter na de aankondiging dat theaters vanaf zondag de deuren moeten sluiten. Ze waren volop aan het repeteren voor vier kerstshows.
Volledig scherm
Enkele leden van Life Danscenter na de aankondiging dat theaters vanaf zondag de deuren moeten sluiten. Ze waren volop aan het repeteren voor vier kerstshows. © rv

Life Danscenter moet op valreep vier voorstellingen annuleren: “We brengen onze kerstshow dan maar met Pasen, als statement”

IzegemDe beslissing van het Overlegcomité om ook alle theaters te sluiten, heeft grote gevolgen voor het Life Danscenter. Dat ging zondag vier voorstellingen brengen in kerstthema in cultuurhuis De Leest, een show waar heel wat dansers al maanden naartoe aan het werken waren. Nu valt alles in het water. 

  1. Deliveroo komt naar 11 gemeenten in onze regio

    Deliveroo komt naar 11 gemeenten in onze regio

    Maaltijdbezorger Deliveroo breidt hun online food delivery platform drastisch uit. De dienst zal beschikbaar zijn in 175 nieuwe locaties: 11 nieuwe steden en 120 gemeenten in Vlaanderen en 10 steden en 34 gemeenten in Wallonië. Deliveroo zal er werken met zijn Marketplace+ service. Hierdoor kunnen restaurants met hun eigen bezorgkoeriers zich aansluiten bij het platform, bestellingen ontvangen via Deliveroo en bezorgen met behulp van hun eigen koeriers. Ook in onze regio snijdt Deliveroo verschillende nieuwe gemeenten aan. De inwoners van Izegem, Wingene, Staden, Moorslede, Ingelmunster, Meulebeke, Hooglede, Ledegem, Ardooie, Lichtervelde en Pittem kunnen straks hun maaltijd aan huis laten leveren via Deliveroo.
    Ardooie